Kenttäkeittimessä kiehuu. |
Aamupalan jälkeen aloitetaan lounaan valmistelut, jossa riittää haastetta. Lounas pitää saada ampuma- paikoille, joita meillä on muonitettavana yhdeksän kappaletta. Ja tietysti Johtolassa on oma ruokalinjasto siellä ruokaileville. Oman haasteensa tuo ruoan kuskaaminen ampumapaikoille, koska eri ampumapaikoilla on eri ruokailuajat. Kuskit tulevat kolmen viikon aikana ajamaan n 2200 muonakilometriä. Tämän harjoituksen säät ovat hellineet kokkeja. Viime vuoden hyytävät pakkaset ja jäätyneet vesijohdot ovat vain kultaisia muistoja.
Ravitsemuspäällikkö Jarmo. |
Päivällinen valmistuu kuten lounaskin, yhdeksän ampumapaikan aikataulun mukaan. Myöhästyä ei saa, toisaalta liian ajoissakaan ei saa olla, ettei ruoka pääse jäähtymään.
Linjaston salaattia. |
Linjaston pääruokaa. |
Blogin avoimen luonteen vuoksi voi vain todeta Leijona Catering oy:n henkilökunnan ja varusmiesten toimineen mitä parhaimmalla tavalla. Emme mainitse sammuneesta tulesta (meinas tulla kiire), kadonneista pihveistä, täpärästä viime hetken pelastuksesta. Löipä eräs henkilö itseään kirveellä jalkaan..
Ps. Ensi vuonna muista vaihtaa fyrkat rahoiksi ennen Heinolaa.
Kokki